Firmy

Zubař, který stojí za to

Zuby jsou jedna z věcí, o kterou bychom se měli starat a nepodceňovat péči. Pokud péči podceníte, mohou Vás začít zuby nepříjemně bolet a také se vám začnou tvořit kazy. Každý si říká, že to není tak hrozné, ale až zažijete bolest zubů, tak budete mluvit jinak. Nehledě na to, jakou pak zaplatíte částku u zubaře, který Vám je bude dávat do kupy. Pokud jste péči do teď zanedbávali, tak se ihned registrujte u zubaře a zajděte si na preventivní prohlídku co nejdříve.

Klinika (2)

Zubní klinika Praha, je moderně vybavené centrum, kde provádí všechny věci spojené se zuby na jednom místě. Tudíž si zde můžete nechat udělat rentgen zubů, preventivní prohlídku, ale také dentální hygienu a speciální zákroky. Pracují zde profesionální zubaři a personál, který je ochoten kdykoliv pomoct. Pokud pojedete automobilem, tak můžete zaparkovat u obchodního centra Eden, odkud to budete mít pouhých 5 minut pěšky. Navíc nově nabírají nové pacienty a můžete zde registrovat celou rodinu. Navíc tuto registraci můžete nyní udělat online a nemusíte se dostavovat osobně na kliniku. Můžete si vybrat volný termín, ve kterém může dojít celá rodina, ať na kliniku nemusíte jezdit na pět krát. Vždy je to však o domluvě.

Klinika

Klinika nově spolupracuje s pojišťovnami a Vaše cena tak bude o dost menší. Samozřejmostí je, že pokud jste objednaní na přesný čas, tak na ten čas budete vzati do ordinace. Tudíž nebudete čekat nesmyslné hodiny v čekárně, kde Vás předběhne spousta lidí. Mimo Prahu můžete navštívit i jejich jiné pobočky. Ty se nacházejí v Mělníku, v Roudnici nad Labem a také v horní Počaply. Tudíž bude jen na Vás, jaké klinika je k Vám blíž.

Pokud máte špatné zuby a jejich péči jste hodně zanedbávali, tak navštivte zubaře. Nikdy totiž nevíte, kdy Vás mohou začít bolet zuby a až začnou, tak už by mohlo být hodně pozdě. Protože zubař nemusí mít čas, když zrovna Vás začnou bolet zuby.